Basketballshirt

Home / Assortiment / Basketballshirt


Basketballshirts bedrukken

Een basketballshirt met daarop het logo van je club of bijvoorbeeld een naam? Basketballshirts bedrukken is ontzettend leuk wanneer je graag een origineel cadeau aan iemand wilt geven die 100% Baseball fan is.
Basketballshirt met logo

Babyshirt met foto

Ben jij van plan om met een vriendenteam aan een basketball tournooi mee te doen? Dan is het natuurlijk wel leuk om allemaal hetzelfde shirt te dragen met daarop je eigen naam. Hoe groot of klein je team ook is: een eigen baseball shirt met foto maak je zo. Upload je foto nu.


Basketballshirt met logo bedrukken

Basketballshirt met tekst

Babyshirt met tekst

Stel je vindt basketball erg cool en wil graag zelf ook een echt basketballshirt hebben met daarop je eigen naam. Dan ga je deze hier heel eenvoudig zelf ontwerpen in onze basketball shirt designer. Kies het shirt, kies een tekst en bepaal de kleur: so easy is het!


Basketballshirt met tekst bedrukken

Basketballshirt met design

Babyshirt met logo

Basketball shirts hoeven niet alleen te worden gedragen op de court of in het veld. Steeds vaker zie je een relaxed basketball shirt met easy fit gedragen boven een vette jeans. Dan is het wel zo vet om je eigen design hiervoor te gebruiken. Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres: upload zelf of kies uit ons assortiment.


Basketballshirt met logo bedrukken

Teksten of geen teksten op je basketballshirt?

Dat is natuurlijk de vraag. Loop jij graag met je naam te koop of is het van belang (bijvoorbeeld in teamverband) dat je naam duidelijk zichtbaar is? De stadionspeaker moet immers ook kunnen zien wie er gescoord heeft 😉 Kies dan voor je naam achterop het shirt. Mag het wat minder nadrukkelijk, kies dan bijvoorbeeld voor een shirt met een vette afbeelding of upload je eigen design.

Voordelig basketballshirts bedrukken
Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat we werken met minimale afnames van bijvoorbeeld 10 stuks. Je kunt zelf voordelig een eigen basketballshirt ontwerpen vanaf 1 stuks. Wel is het zo dat als je er meerdere laat maken (deze mogen wel allemaal verschillend zijn), dat je dan automatisch profiteert van korting.

Start nu met het bedrukken van je eigen baseball shirts