Keukenschorten

Home / Assortiment / Keukenschorten


Keukenschort bedrukken

Je eigen keukenschort maken door deze te bedrukken? Dat kan!

Allereerst is een eigen keukenschort maken, super origineel en exclusief! Je kunt je keukenschort helemaal zelf vormgeven en ontwerpen. Op deze manier ben jij de enige met een foto of plaatje van jouw huisdier, je geliefde of vriend of vriendin.

Ten tweede is het ook nog eens super leuk om cadeau te geven aan iemand! Laat keukenschorten bedrukken als afscheidscadeautje voor die lieve collega die stopt, voor je broer of zus die altijd zo lekker voor je kookt, of uiteraard voor je moeder die elke dag weer voor je klaar staat. Een persoonlijk cadeautje met jouw eigen uitgekozen tekst en plaatje.

Ga hier naar onze Keukenschort Designer

Ten derde kun je keukenschorten bedrukken, zodat je altijd herinnerd wordt aan datgene wat jouw dierbaar is. Elke keer dat je kookt en je je schort omdoet, zie je je eigen gekozen bedrukking en vormt dit een glimlach op je gezicht. Dat is toch veel vrolijker en gezelliger dan een saaie effen of grijze keukenschort?

Ten vierde is een keukenschort natuurlijk sowieso een pre. Eén die je sowieso in huis moet hebben, zodat je je handen af kunt vegen en kunt knoeien zoveel je wilt tijdens het koken, zonder dat je kleding hierdoor vies wordt. En als je er sowieso dan één nodig hebt, waarom niet deze keukenschorten bedrukken?!

Ga hier naar onze Keukenschort Designer

Dit zijn nog maar vier redenen waarom het zo leuk, goed, origineel en handig is om je eigen keukenschort te bedrukken of om een keukenschort voor iemand anders te bedrukken als cadeautje. Je kunt er zelf vast nog veel meer bedenken! Dus twijfel niet langer, zoek de foto’s, plaatjes, gedichtjes of andere teksten op die je erop wilt hebben en ga aan de slag om je eigen keukenshort te bedrukken!