Muismatten

Home / Assortiment / Muismatten


Muismat bedrukken

Misschien heb je wel meerdere muismatten in je huis liggen, maar gebruik je ze weinig, omdat ze niet mooi genoeg of nietszeggend zijn. Maar muismatten hoeven zeker niet saai te zijn. Je kan namelijk je eigen muismat bedrukken met je eigen foto daarop. Zo kun je iedere keer als je achter de computer kruipt genieten van bijvoorbeeld een mooie vakantieherinnering of een sportprestatie. Droom er weer van dat je op het strand ligt op een tropisch eiland of dat jij met je gouden medaille op het podium staat.Om je muismat met foto te krijgen moet je een eigen foto uploaden. Dit kan je heel makkelijk doen op bijvoorbeeld je computer, waarna de rest zo voor je geregeld wordt en je, je muismat met foto opgestuurd kan krijgen.

Ga hier naar onze Muismat Designer

 

Ook voor bedrijven is een muismat bedrukken een leuk initiatief. Zo kun je natuurlijk op je eigen kantoor muismatten hebben met je eigen logo, maar kan je zo’n muismat ook als relatiegeschenk weggeven. Je geeft klanten dan een leuk cadeau en maakt dan tegelijkertijd goede reclame voor je bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld sportverenigingen die een toernooi organiseren is een bedrukte muismat een aanrader. Het is mogelijk om je clublogo te uploaden en deelnemers aan je toernooi vervolgens een leuk aandenken te geven in de vorm van een muismat.

Ga hier naar onze Muismat Designer

 

Dat is weer eens wat anders dan pakweg een handdoek of een pen. Het voordeel van deze muismat is kortom dat jij zelf bepaalt wat erop komt te staan. Je hoeft dus alleen een foto te uploaden en dan is computeren voortaan weer een stukje aantrekkelijker. Ga hier naar onze homepage.