Slabbetje bedrukken

Binnenkort verwacht je een kind? Wat is er dan leuker om je pasgeboren baby direct te voorzien van een persoonlijk slabbetje? Of ga je binnenkort op kraamvisite? Dan is het meenemen van een -wat minder doorsnede kado- toch ook wel leuk? Maak dan voor pasgeborene een leuke persoonlijke slabbetje. Bij ons ben je daarom aan het juiste adres om een slabbetje te bedrukken met je eigen tekst en plaatje.
Slabbetje met foto

Sweater met foto

Niemand kan toch tegen een lieve baby met zelf ontworpen slabbetje? Een slabbetje bedrukken voor de allerkleinsten onder ons is een echte musthave!


Slabbetje met foto bedrukken

Slabbetje met tekst

Slabbetje met tekst

Weet jij de favoriete uitspraak van papa of mama? Dan is ontwerpen van een slabbetje met daarop deze tekst echt een leuk kadootje. Of kies uit onze database met uitspraken!


Slabbetje met tekst bedrukken

Slabbetje met logo

Slabbetje met logo

Juist een slabbetje met het logo van een bedrijf is een leuke give away! En omdat je zelf per stuk ontwerpt kun je zo ook nog voorzien van bijvoorbeeld de naam of een grappige tekst.


Slabbetje met logo bedrukken

Eenvoudig, snel en goedkope Slabbetjes bedrukken

Een persoonlijk slabbetje ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn! Kies een design, gebruik een tekst of upload bijvoorbeeld een logo. Vervolgens kies je de maat en klaar ben je! Je hoeft niet bang te zijn voor de kwaliteit want wasbeurt na wasbeurt blijven de slabbetjes van top kwaliteit.

Slabbetjes ontwerpen
Kortom, het is de moeite waard om een Slabbetje te bedrukken via onze website. Ga daarom direct aan de slag en ontwerp je eigen sweater. Je zult verrast zijn door het uiteindelijke eindresultaat en ook een volgende keer weer graag bij ons terugkomen!

Start nu met het bedrukken van je eigen Slabbetje